<img height="1" width="1" src="https://www.facebook.com/tr?id=232864417270296&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">
medialablogoWHITE

Ditt mediabyrå for jobb-annonsering

 

 

 

 

Kontakt oss

 

 

Hva er Karriere Medialab?

Karriere Medialab er ditt mediabyrå for jobbannonser. Vi hjelper deg med å skape målrettede kampanjer for å treffe de beste kandidatene for dine ledige jobber.
Vår målsetting er at alle våre kunder skal få ansatt til alle sine jobber - noen vanskeligere å ansette enn andre. Der kommer vi inn. Hvilke kanaler befinner den rette kandidaten seg på? Og hva vil trigge henne til å søke på din jobb? Scroller hun på Facebook, leser hun nettavisen eller er hun aktivt på utikk etter din jobb i Google-søket? La oss finne ut og treffe de beste kandidatene for deg, i dag.
Vi hjelper deg med alt fra å utforme annonsetekst, finne rette annonsekanaler, sette opp kampanjen, A/B-teste underveis og statistikk for å se effekten.
Trenger du mer informasjon, ta kontakt med oss.

Kontakt oss

florian-klauer-489-unsplash (2)

Hvordan fungerer det?

Alle bedrifter med Karriere rekrutteringsverktøy har tilgang til Karriere Medialab og vår ekspertise.
Bestill annonsering
All annonsering kan bestilles i rekrutteringsverktøyet Karriere. Registrer jobbutlysningen og lag din egen kampanje. Du kan velge mellom facebook, instagram, google, linkedin, finn.no, NAV, m.m. 
Når du trenger hjelp
Er du usikker på hvor du treffer de rette kandidatene, eller er det for mange valg? Eller har du kanskje behov for å nå en spesiell gruppe eller bransje? Da tar du kontakt med oss.
Vi kan mailes, ringes eller chattes. All hjelp er inkludert i prisen for rekrutteringsverktøyet. 
Hvorfor bruke Karriere rekrutteringsverktøy
All utlysning og annonsering skjer via bedriftens konto på Karriere. Her har du tilgang til dine annonsekjøp, statistikk, søknader, CV-er, ja alt du trenger for å håndtere annonsering og rekruttering.
Prisen på verktøyet inkluderer også vår ekspertisehjelp.
For 799/mnd er alt dette inkludert. 
Karriere rekrutteringsverktøy
Untitled-1

Hvor finner vi jobbsøkere? 

Vi finner de på internett og sosiale medier. Nærsagt alle er der for å lese nyheter, holde kontakt med kjente og kjære, lære nye ting eller spre det gode budskap. Vi skaper oppmerksomhet rundt din jobbannonse ved å vise den til den rette målgruppen. 
Alle etterlater seg spor og informasjon på internett. Våre profiler på sosiale medier og nett-vaner avslører hva som interesserer oss. Det gir muligheter til å skreddersy markedsføringen mot den gruppen som mest sannsynlig vil reagere positivt på din jobbannonse. 
Piksler og sporing gir oss en unik innsikt i hvor mange som viser interesse for innholdet vårt, hvor mange som engasjerer seg og hvor mange som til slutt søker på jobben din. Utifra denne informasjonen har vi alltid muligheten til å justere og endre kampanjene for å optimalisere kommunikasjonen vår. Jo mer aktuell kampanjen vår er, jo mer effektiv og rimelig blir den. Win win!
rawpixel-778690-unsplash

Mediaplan - langsiktig markedsføring

Rekruttér som store bedrifter og merkenavn. Vær kontinuerlig synlig på nett, i google-søket og på ulike sosiale plattformer. Over tid bygger du opp synlighet, liker-klikk og følgere. Det er personer som vet om din bedrift og hva dere står for. 
Den langsiktige markedsføringen øker effekten på jobbannonseringen. Når du lyser ut en jobb vil det være enklere å treffe og engasjere potensielle jobbsøkere som du allerede har et forhold til.  
Mediaplanen inkluderer langsiktig markedsføring av din bedrift og annonsering for ledige jobber. Vi skreddersyr en plan som passer din bedrift med budsjett, medier og fordeling.  
Ta kontakt med Medialaben for en uforpliktende prat om annonsering på nett, Mediaplaner eller jobbutlysning her.

Kontakt oss

rawpixel-1095818-unsplash