<img height="1" width="1" src="https://www.facebook.com/tr?id=232864417270296&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">

medialablogoWHITEAFFFFF

Ditt mediabyrå for jobb-annonsering

 

Book et møte med Medialab

 

 

Hva er Karriere Medialab?

Karriere Medialab er ditt mediebyrå for jobbannonser. Vi skaper målrettede kampanjer på digitale og sosiale medier for å treffe de beste kandidatene for dine ledige jobber.
Vår målsetting er at alle våre kunder skal få ansatt til alle sine jobber - noen mer utfordrende enn andre. Der kommer vi inn. Vi hjelper deg med å svare på de vanskelige spørsmålene; hvilke kanaler befinner den rette kandidaten seg på? Hva vil trigge henne til å søke på din jobb? Scroller hun på Facebook, leser hun nettavisen eller er hun aktivt på utkikk etter din jobb i Google-søket? 
Karriere Medialab hjelper deg med alt fra utforming av annonsetekst, finne rette annonsekanaler, oppsett av kampanjer, A/B-testing underveis og gir deg innsikt i statistikken for å måle effekten.
Trenger du mer informasjon, ta kontakt med oss.

Book et møte med Medialab

Hva er Karriere Medialab

Hvordan fungerer det? 

Hos Karriere Medialab kan du bestille den annonseringen som passer for din jobbmulighet.
Medialaben oppretter kampanjen for deg og holder deg oppdatert på utforming, prestasjon og statistikk. Vi målretter annonsen basert på geografi, demografi, stillingstittel og interesser. Våre eksperter A/B-tester ulike versjoner av tekst og bilde for å finne kommunikasjonen som skaper best engasjement. Deretter følger vi med på annonsen og sørger for at den optimaliseres til en hver tid. Ved endt annonsering mottar du en rapport på visninger, antall klikk og kommentarer.
Er du i tvil om hvilket medie som passer best for din jobb? Vi hjelper deg!
Book et møte med Medialab
Hvordan fungerer Karriere Medialab

Hvor finner vi jobbsøkere? 

Nærsagt alle befinner seg på internett for å lese nyheter, holde kontakt med kjente og kjære, lære nye ting eller spre det gode kunnskap. Jobbannonsene fra Karriere Medialab vises på nett der folk ferdes.
Alle etterlater seg spor og informasjon på internett. Våre profiler på sosiale medier og nett-vaner avslører hva som interesserer oss, hvor vi bor og hvem vi er venner med. Det gir muligheter til å skreddersy markedsføringen mot den gruppen som mest sannsynlig vil engasjere seg i din jobbannonse.
Piksler og sporing gir oss en unik innsikt i hvor mange som viser interesse for innholdet vårt, hvor mange som engasjerer seg og hvor mange som til slutt søker på jobben din. Utifra denne informasjonen har vi alltid muligheten til å justere og endre kampanjene for å optimalisere kommunikasjonen vår. Jo mer aktuell kampanjen vår er, jo mer effektiv og rimelig blir den. Win win!
Jobbsøkere

Mediaplan - langsiktig markedsføring

Rekruttér som store bedrifter og merkenavn. Ved å være kontinuerlig synlig på nett, i google-søket og på ulike sosiale plattformer vil man over tid bygge opp en god merkevaregjenkjennelse. 
Den langsiktige markedsføringen øker effekten på jobbannonseringen. Når du lyser ut en jobb vil det være enklere å treffe og engasjere potensielle jobbsøkere som du allerede har et forhold til.  
Mediaplanen inkluderer langsiktig markedsføring av din bedrift og annonsering for ledige jobber. Vi skreddersyr en plan som passer din bedrift med budsjett, medier og fordeling.  
Ta kontakt med Medialaben for en uforpliktende prat om annonsering på nett, Mediaplaner eller jobbutlysning her.

Book et møte med Medialab

Mediaplan Langsiktig markedsføring